Hur ser Gud på mig?

När jag var i 13-årsåldern så hörde jag en predikan från en kille som hade varit och missionerat i USA. Han berättade om att det ibland är viktig att sätta sig ner och fråga Gud hur han ser på oss. Han uppmuntrade oss där och då att fråga Gud just det och sedan låta Gud få göra jobbet att svara. 

Jag som inte hade några förväntningar gjorde just det och frågade Gud “Gud, Hur ser du på mig? Snälla det hade varit kul att få en bild eller vad som helst!! Älskar dig Gud, din tur!! Hur ser du på mig?”

Jag fick genast en bild av en diamant och jag ratade den. Min enda tanke var att jag var självgod och hittade på bilden för att jag var ivrig att få ett svar av Gud. Jag gick hem och efter en vecka fick jag besök av några från min EFS grupp för att de skulle öva på lovsång med min mamma. När jag öppnade dörren för gästerna fick jag fram bilden i mitt huvud igen och mindes vad jag hade frågat Gud. Jag gick raka vägen till mitt rum och såg en tavla jag gjorde när jag var liten, tavlan hade en diamant på sig och under den står det “Jag är värdefull i dina ögon, som en vacker diamant. Det spelar ingen roll om någon tycker att jag inte är tillräckligt bra. För inom mig vet jag att jag är ett av dina älskade barn.” Det fick mig att fyllas av glädje och kärlek för då visste jag att det var Gud som gav mig det ordet.

Därför utmanar jag dig att gör exakt samma sak!! Fråga Gud hur han ser på dig.

Antingen säger du det rakt ut eller tyst för dig själv, Gud hör bön. Du kan säga precis vad du vill men här är tips på lite böner “Gud hur ser du på mig?”, “Tala herre din tjänare hör!”, “Finns du Gud?”, “Gud jag ger mitt liv till dig!”,”Led mig på den rätta vägen genom Jesus.”.

Jessika Fröjmark

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.