Att vara kristen under pandemi

Det är naturlig att vi blir rädda och oroliga under en sån orolig tid där vi inte vet vad framtid har att ge. Viktigt att tänka på är att vi är i denna situation tillsammans! Vi kan hjälpa varandra och be för varandra. Du kan fundera på hur just du kan få världen att blomstra. Gör allt för att den stad jag har deporterat er till skall blomstra, och be till Herren för den. Ty dess välgång är er välgång. Jeremia 29:7. Är det kanske du som vill sprida glädje o förtröstan? Eller är du den som kommer med kunskap?

Tänk på det!!

Gör inte heller lidandet till ett problem för det är det inte utan lidandet är ett mysterium och lösningen är lidandet. Jag uppmanar dig att inte glömma  att lidandet är korsmärkt vilket innebär att Gud är närvarande i allt som sker.

Jessika Fröjmark

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.