För att göra det hela lättare att prata om så tänker jag dela upp mina vänner i tre grupper. Första gruppen är ”Gamla vänner”, nästa är ”Konfakompisar” och sista är ”Nya vänner”.


Gamla vänner

De vänner som tillhör denna grupp är mina närmsta vänner, för de har jag känt längst.

Ebba Dahlström

Från början nu då. Första personen jag tänker nämna är fantastiska Ebba, som är en energisk, underbar och glädjespridande tjej. Med Ebba vet man aldrig vad som komma skall. En dag spelar vi tennis, medan en kylig sommarkväll kan spenderas på altanen med glass.

Linn Eriksson

Efter att tiden gick i grundskolan så var det snart dags att börja 8:an och jag hängde med mina vänner Linnéa, Vera och Josefine. Men tidigt i november fann jag min blivande bästis! Linn är en helt underbar person som man aldrig har tråkigt med. Vi har våra galna idéer, allt ifrån en Instagram till hoodies och andra kläder. Att spendera 6 timmar i Linns källare och sortera muttrar är alltså inget problem. Inte heller att brottas i timmar och ändå inte utse en vinnare.

Linn Ingvarsson

Det var en gång en liten flicka som började på kids+, väl inne i lokalen mötte hon sina ledare, däribland Linn. Den lilla flickan anade inte då att Linn skulle bli som en syster för henne.
Linn är en sprallig, klok, kreativ och ärlig person vilket gör henne till en fantastisk vän men också syster. Linn finns där för dig i alla situationer, ger dig tips och hon berättar om sina erfarenheter.

Edvin Ernehäll

Att lära känna Edvin har varit ett äventyr! Allt ifrån passa barn, moppa golv, spela piano till att ta en rundtur på Franklins Gymnasium har vi gjort. Ingen dag är den andra lik med Edvin, nya galna idéer men också massor av skratt!! Jag lärde känna Edvin när jag började på kids+, som det hette då. Vi fortsatte och idag jobbar vi fortfarande båda två på samma ställe, men nu under namnet ”Tugg”. Att slåss med reflexer och vara maskotar är därför vanligt i vardagen med Edvin.


Konfavänner

De vänner som tillhör denna grupp är de jag lärde känna under de nog fyra bästa veckorna i mitt liv, nämligen min konfirmation.

Millie Davidsdotter

Den första konfirmanden jag träffade när jag anlände till Helsjön var Gustav. Vi klickade genast och spenderade resterande 3 veckorna tillsammans med min kusin Lydia, Eva, Elsa och Millie. Millie är en av de bästa vänner jag har! Millie och jag har våra stunder när vi allt ifrån klär ut oss till killar till att dra till Prison Island med Lova. Millie är påhittig och vi kommer på så många olika idéer.

Emma Thorsén

Millie introducerade mig för Emma som jag genast blev vän med. Emma är lik mig på många sätt, vi har våra problemlösningsstrategier, vi är kreativa båda två och vi har båda ett intresse för musik. Det är helt omöjligt att ha tråkigt med Emma eftersom hon är en riktig glädjespridare. Att utmana Emma i galna tävlingar är standard men samtidigt är hon min krambjörn!!

Ruben Gellerstedt

Vår vänskap började efter vår styrketävling under spexet. Kommer aldrig glömma när jag vann den tävlingen mot honom, Joel och de två andra deltagarna. Även om vi inte umgicks jättemycket under ungdomsoas så skapade vi en djupare kontakt då. Några veckor senare sågs vi hemma hos Joel och nu blev vår vänskap djupare. Att spela Bang med Ruben och gänget är mysigt!! Han är en sån härlig person och har en oslagbar personlighet.


Nya Vänner

De vänner som tillhör denna grupp är de vänner som jag lärt känna nu under gymnasietiden!!

Aron Michnik

Aron var bland de första som jag snackade med när vi alla stod där och väntade på att få komma in och officiellt kallas TE20. Minns att jag tog tag i snapchat-gruppen och det gav oss ett samtalsämne. Minns att jag tänkte ”han verkar go, någon att lära känna!” Aron blev Magnus-änglars ”Lovebaby22”. Varför? Det är en lång historia. Kort sagt är Aron är en sån fantastisk skådespelare, en riktigt bra dansare och backar aldrig för en utmaning. Aron och jag har våra speciella skratt och det är något som utmärker oss.

Emma Rosgardt

Emma och jag pratade snabbt ihop oss och redan efter första dagen visste jag att jag ville vara vän med henne. Jag minns hur Emma och jag kämpade med att lära oss allas i klassen namn och repetera. Vi båda sprudlar av energi och Emma har en tendens att säga roliga saker som vi i gruppen tar till oss! Emma blev ”Paragrafryttare” i Magnus-änglar och det passar mycket bra in, eftersom jag kom på det XD. Att diskutera och skämta är ett måste i Emmas närhet.

Linus Lilja

Att lära känna Linus har varit en resa med mycket skratt men också djupa samtal. Linus och jag är lika på många sätt men tydligast är nog vår överenergi. Att diskutera, skoja och retas är ett måste. Heter man Linus ska man också bära runt på mig i klassrummet och ta mig till andra platser på skolan bara för att jag är liten. Linus blev Magnus-änglars ”blåmes”, något som jag kom på efter att han färgade håret blått!!

Erik Hasselberg

Erik, Erik, Erik…..Kan man tänka sig att jag fått äran att lära känna honom. Jag minns gymnasiemässan där jag fick just Erik som värd, minns även hur jag pratade med honom under Öppet hus där han satt och programmerade. Blygt gick jag fram och tog för mig, försökte hjälpa till men gick sedan vidare. Minns också när jag skuggade i Eriks klass och jag var i samma grupp som honom under tekniken. Men vår vänskap började inte där utan den började först när galna jag frågade om Eriks snap. Den fick jag, och sedan dess har vi hållit kontakten! Att vara med Erik är en upplevelse i sig. Han får mig att skratta, ibland också väldigt irriterad men främst får han mig glad!

8 kommentarer

  1. Det där med SON att valde fel, kunde inte sagt det bättre!

    1. Ni är bara avis över att ni inte läser Biologi 1 eller Moderna språk 3 :[

  2. Jätte fina texter!❤️❤️

  3. Jävla taskigt att du tar min replik ”turturduvorna”

    1. Skulle väll säga att repliken är från bibeln så… Kanske inte riktigt din 🙂
      Jaja credd till din replik iaf XD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *