Hellooo, jag är lite av en kläd-narkoman och vill därför passa på att visa upp några av mina kläder och även ge lite tips och framför allt inspiration!


Favoriter (✿◠‿◠)

Att tänka på

Det jag brukar tänka på när jag bestämmer en outfit är att få dit många matchande detaljer. Det kan vara ett armband, eller kanske ett märke på kepsen.


Vardagskläder

Färger

Jag är förtjust i pastellfärger, ljusa färger och svart.

När jag matchar färger och mönster brukar jag tänka på att ha ett lite mer neutralt plagg och sedan ett plagg som kan kompensera det ”tråkiga”. Därefter har jag en färgkombination som jag kan bygga vidare på.


Festliga/Fina kläder

Accessoarer

Jag är minst lika beroende av smycken och accessoarer som jag är i kläder.

Jag brukar tänka på att matcha stilen mer än färgerna när jag väljer smycken. Om stilen t ex är ”gullig” väljer jag inte de svarta smyckena utan hellre ett hjärthalsband.

Accessoarerna däremot vill jag ska matcha med färgerna på kläderna. Exempelvis en vit keps/mössa/väska till en ljusblå/vit outfit.


Myskläder

Mina knep (*^_^*)

När jag är hemma och bara myser för mig själv eller ska övernatta hos en kompis vill jag kunna ha på mig myskläder och samtidigt känna mig bekväm.

Jag brukar därför tänka på att ha kläder som är bekväma, mysiga och varma. Samtidigt ska kläderna inte har världens skrikigaste färg för oftast brukar de flesta ljusa färger passa bra ihop!


Galleri med bilder ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *