Bästa året i mitt liv ♡

Idag är det ett år sedan Erik frågade chans på mig!

Den 12 Februari

Vi båda hade gått i skolan den dagen, jag hade distans och dessutom matte prov under eftermiddagen. Medan Erik hade varit på plats i skolan och hade haft samhällsprov och slutat tidigare. Han ringde därför min mamma och frågade om han fick komma över och överraska mig. När Erik kom hem till mig var jag fortfarande fullt inne i mitt matteprov.

När provet var klart ropade jag till mamma att jag var klar för att informera om att de kunde störa mig igen. Därefter gick jag ner och mötte Erik i trappan. Jag blev livrädd och sprang upp för trappa och sedan ner igen för att sedan vända upp återigen. Erik gick upp till mitt rum och gav mig en nalle och en chokladkaka. Eftersom han skulle missa alla hjärtans dag med mig, för familjen skulle upp och åka skidor.

Efter en stund pratande så frågade Erik om jag ville bli tillsammans med honom och jag skrattade och sa nej, men skojade såklart och sa snabbt ja efter.

När Shakeel kom hem efter skolan sprang han genast upp på mitt rum för att han hade hört att Erik var hemma. Han gav Erik en kram och frågade ”Har du gjort det än?” Erik svarade att han hade frågat mig och Shakeel jublade ”Jaaaaaa det var på tiden”. Samtidigt som han gav Erik en gigantisk kram.

Vem är då denne kille undrar ni kanske. Jag kan väl börja med att berätta om den mest fantastiska sidan av honom. Erik är en fantastiks samarbetspartner när han vill vara det. Han hjälper till i huset, är en mycket begåvad kock bland annat. Utöver hans många talanger, händighet, hockey och underhållning. Är han en riktig gentleman och charmör, han gör allt han kan varje dag för att lära känna mig bättre och göra mig glad. Vissa dagar är han på lite extra charmigt humör och överraskar mig med allt ifrån en dejt med levande ljus och choklad till att ha städat hela huset tills jag kommer hem. Erik är också otroligt romantisk och kan göra frukost på sängen. Men för er som känner Erik så har han både sitt temperament och sitt konsekvens tänk att jobba på. Trotts det gör Erik allt för att varje dag ska blir så bra som möjligt. 

Mars

Under vår första månad som ett par gjorde vi mycket. 

Vi var hemma hos Erik ibland under distansen och då gick vi mycket på promenader längs med havet, tog med drönaren samt tog lite bilder.

Vi spelade också COD med Eriks vänner.

Vi åkte upp till Kil tillsammans med Eriks familj och hjälpte Eriks morbror med att fälla träd och hugga ved och i samband med det bodde vi på hotell och badade i en isvak.

Sist men inte minst så tältade vi på en åker hemma hos mig och hade en mysig dejt i ett vindskydd veckan efter.


April

Under vår andra månad hände minst lika mycket.

Vi åkte gokart tillsammans med Shakeel.

Vi var under den tiden lite halvt beroende av Minecraft så vi spelade det mycket.

Vi var på picknick i Torslanda och räddade en ödla som var torr.

Det blev påsk och jag firade den med hela familjen Hasselberg. Vi letade påskägg och jag har aldrig fått så mycket godis i mitt liv.

Vi cyklade längs med havet en del.

Jag var också med på en av mina första pokerkvällar med Eriks kompisar.

Vi var på grillkväll med mina kompisar som slutade med att vi grillade Linus och Erik kalsonger.

Vi var också uppe i Stenungssund i min familjs sommarstuga.


Maj

Jag höll en egen version av Bäst i Test med pappa och mina vänner Emma, Lova, Linn, Millie, Ruben och Erik. Under tiden någon gjorde test så hade jag och Erik en liten dans show.

Vi badade i havet tillsammans med Eriks kompisar.

Vi fick Covid och spelade bara mer och mer Minecraft.

Väl tillbaka i skolan så var det sol på rastena och jag och Erik passade därför på att sola.


Juni

Juni juni juni, Juni blev en underbar månad för oss.

Vi var på en strand dejt i Torslanda.

Vi firade sommarlovets början tillsammans med mina vänner.

Vi spelade poker med alla Eriks vänner.

Vi var ute med båten, åkte till små öar och grillade, och hade mini dejter.

Erik träffade min Gudson/lill-kusin för första gången.

Erik var uppe i sommarstugan med min familj och vi gick ner till stranden. Efter att alla gått tog vi bilder till Instagram och spelade tre i rad med vår egen gjorda plan och stenar.


Juli

Juli månad förändrade våra liv.

Erik körde upp båten till Stenungssund för att pussa mig och säga hej till familjen för att sedan åka hem.

Men allt förändrades när jag flyttade hemifrån. Jag köpte då mitt hus och mer eller mindre resterande månaden spenderades med att fixa i huset. Köpa möbler, snickra lite smått och möblera och städa.

Men när man flytta behöver man också ta reda på området. Så vi upptäckte min lilla sjö som ligger typ 900 meter ifrån huset. Vi badade där och blev snabbt förälskade.

För er som vet vad Oas är så gick vi också på sommaroas ersättnings dag för lägret som inte blev av under den rådande pandemin.


Augusti

Mer och mer fix med huset…

Farmor och farfar kommer på besök, vi går promenader med deras hund Zimba.

Erik följer med till min mosters kalas där Oscar är med. Han läser bok och leker med honom så hela släkten blir imponerad.

Man får såklart inte glömma att Erik fyller år i augusti, men min första födelsedag med Erik var inte vilken som helst utan hans 18års dag!

Erik tog snabbt körkort och blev snabbt besatt av att köra runt.

Får inte glömma att jag och hela min familj var med på Eriks släktkalas, vilket blev en rolig upplevelse. Shakeel fick en socker chock, Eriks morbror klättrade upp i en stege och Erik tog hans skor samt kittlade honom så det blev en händelserik dag.


September

Shakeel fyller också år i Augusti och detta året fick han bland annat i persent att åka till Liseberg tillsammans med sin bror Leon. Snälla som vi är åkte vi ditt tillsammans med dem och passade dem.

Vi började pussla och hade efter det en mycket mysig dejt night.


Oktober

I oktober gjorde vi egna små donuts och de blev ganska lyckat. Dock lite för många…

Vi fixade mer med huset

Vi firade också min och Linns födelsedag i förväg. Med ett kalas hemma hos mig.


November

I November åkte vi skridskor i Öckerö ishall tillsammans. Vi spelade Hockey och åkte lite par-skridskoåkning. Slutade dock med att Erik spelade med några barn, alla mot Erik.

Vi åkte på roadtrip till Glimåkra där min Farmor och Farfar bor. Erik fick åka och se hur de bor, vi spelade lite spel och gick ut med hunden.

Vi åkte lite pulka men främst skottade vi bort all snö.

Sist men inte minst firade vi min födelsedag såklart. Min första födelsedag i mitt egna hus. Eriks Mamma och bror kom på kalaset och allt blev suveränt.


December

Vi skottade mer snö…

Speciellt för December är att vi spelade poker hemma hos mig för första gången. Eriks kompisar kom hem till mig spelade poker och drog sedan för att käka pizza.

Jag och Erik åkte skridskor i Åby, där han fick testa att åka konståkningsskridskor för första gången.

Min mamma fick lov att klippa Erik.

Slutligen firade jag och Erik nyår hemma hos Erik tillsammans med hans familj och vänner.


Januari

Under Januari månad lagade vi pappas 3d skrivare och det slutade med att vi fick den.

Vi åkte också på road trip mitt i natten för att det var kul.


Februari

För att fira vår årsdag så gick vi på spa i flera timmar.

Jag fick en nallebjörn och tre chokladkakor, något ni kanske känner igen? Men denna gången var de båda större.

Fun fact: Dagen då Erik lämnade nallebjörnen så överraskade han mig. Han hade ringt mamma och frågat om vi kunde mötas på en restaurang och så blev det.

Men Erik fick en allergireaktion och samma dag fick han åka in till sjukhus.


Erik Hugo Hasselberg

Jag är oerhört tacksam att jag fått spendera detta året tillsammans med dig!

Du betyder allt för mig och hoppas att vi får spendera många fantastiska år tillsammans.

Jag älskar att vi är ett bra team, kompenserar varandra, hjälper varandra och lär oss av varandra. Att vi kan prata under alla situationer oavsett vad.

Jag beundrar ditt tålamod under gnälliga perioder. När jag har PMS eller är sjuk.

Jag uppskattar din ärlighet när du gjort fel, är sur eller besviken.

Jag är stolt över hur mycket du växt och mognat under året!

Älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *