Fyller 17år

Idag fick jag fira min födelsedag tillsammans med Erik när jag vaknade, med mina vänner i skolan och min familj under eftermiddagen. Att få vakna upp i mitt eget hus och spendera dagen där känns bara overkligt. Känns fantastiskt att få förverkliga mina drömmar och känna mig närmre mina mål.

Jag har fått ett otroligt uppvaktande och mycket fina presenter. Kan inte mer än vara tacksam för mina vänner och min familj.

Födelsedagsbarnet

Nu är det inte långt kvar tills jag blir myndig och resan mot mina mål förverkligas.

Dagens bibelvers ur Bibeln-appen

Herren är min styrka, min sköld, på honom förtröstar jag. Jag fick hjälp och mitt hjärta jublar, hela min varelse tackar honom.

Psaltaren 28:7

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *