FLYTTAR HEMIFRÅN!!

Den 14 Juli 2021 flyttade jag hemifrån… Lilla 16 åriga jag till mitt dröm hus. En liten stuga på dryga 75 kvadrat och ett litet attefallshus på 10. Det låter inte stort men det är mycket på så liten yta. 

Det är lyxigt

Shakeel, min bror

Jag kan nämligen inget annat än hålla med, det är modernt, min stil och otroligt mysigt. Kan inget annat än älska det! 

Kan berätta lite om mig för att ni ska förstå hur mycket jag faktiskt satte på spel. Vi kan börja med min bakgrund, jag har alltid haft det bra ställt och vet inte hur det är att vara ”fattig”, jag fick skjuts till grundskolan (7 min bort), fick skjuts till tåget (10 min bort). Jag hade tvättat två tvättar i mitt liv, aldrig diskat en diskmaskin och knappt städat olika saker i huset. Utan det jag hade gjort var laga mat, baka och typ ta hand om elektronik. Juste en viktigt parentes hade aldrig bubblat vatten själv. 

Jag har efter två veckor tvättat 4 tvättar, diskat en del diskar och bubblat minst 10 flaskor bubbelvatten. Från det lite oseriösa till det mer seriösa. 

Efter att ha levt två veckor som husägare så lärde jag mig mycket, jag växte som person och mognade till. Jag som tidigare varit snål, rädd och bortskämd fick kliva ut och blev allt annat än det. Jag fick ta ansvar och göra fel. Snål jo det fortsätter jag vara men modig blev jag. 

Jag står här idag och är otroligt stolt över min resa och vill därför dela med mig av den! 


Det ligger 900 meter ifrån en fantastisk sjö med lian, berg att hoppa ifrån och brygga. Allt vad man kan begära!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *