Minecraft

Spelet som blev stort redan när det släpptes år 2011 har nu åter funnits sin plats hos mig. Minecraft är inte det roligaste spelet i mina ögon men är fascinerande intressant tillsammans med vänner och men nya plugin´s.

Det hela började med en ”skolserver” av Linus till Magnus_Änglar

Den haffade jag på och spenderade mycket tid på att bygga upp mitt lilla kvarter. Så småningom anslöt mamma, pappa, Shakeel och Erik till mitt team.

Jag och Erik beslutade oss för att göra en egen server, en server blev två. Nu spenderar vi mest tid på ”LoveBirds” där vi bygger upp en värld med olika platser, tex har vi en stad, ett hus byggt i 16*16 och förstorade lyckor.


Nedan följer några projekt från LoveBirds


LoveBirds

"Huset som byggdes för att vara spawnpoint"

Båten

🤎⛵


Vattenhuset

💙💧


Lycktor

🧡💥💙


MesaTown

🧡🤎🤍


Stad 🖤


Höghus


Akvariet

💙🐠

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *