Orka Plugga

Onsdagen den 17 februari så kom filmteamet från Utbildningsradion hem till mig. Vi började med att snacka lite allmänt om mitt rum men också om området typ.

Behind the scenes

Första scenen som skulle filmas var när jag gick in i mitt rum för att sätta mig framför mitt skrivbord, därifrån tog vi massor av tagningar på när jag pratade, skrev eller bara klippte papper.

Mot slutet satt jag i min säng och skulle ställ mig upp för att lämna FlashCardsen på bordet, stänga boken och sedan titta in i kameran och säga ”Nästa gång du pluggar med FlashCards testa då att börja med baksidan, alltså facit först.

Hela händelsen var mycket rolig och spännande!!

Jag lärde mig framförallt att känna mig mer bekväm framför kameran, jag fick också skriva en massor. Samt att alla vinklar skulle vara perfekta men också ljus och ljud. Men det var inte den enda jag lärde mig, jag lärde mig ”rake” betyder kratta, att Ares är son till Zeus och att han var en krigare, jag lärde mig att Kungsbacka, Kungsbacken, kungbäck och Kungsdalen kan blandas ihop. Jag är också fast i mina repliker och kan nu ta mig upp ur sängen utan att snubbla. Sist men inte minst är jag expert på att klippa papper.

Mitt skrivbord 🙂

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *